Viešbučio restorano „Brasserie de Verres en Vers“ komanda organizuoja išvežamuosius pobūvius pasirinktoje vietoje, Vilniaus mieste

2013-11-13
Viešbučio restorano „Brasserie de Verres en Vers“ komanda organizuoja išvežamuosius pobūvius pasirinktoje vietoje, Vilniaus mieste


Jūsų patogumui pateikiame meniu, kurie gali puikiai tikti Jūsų šventiniam stalui.
Kviečiame nustebinti draugus, kolegas ar partnerius išskirtinės kokybės maistu bei profesionaliu aptarnavimu.

MENIU NR. 1
ŠALTIEJI VIENO KĄSNIO UŽKANDŽIAI
    Užkandėlė su rūkyta lašiša ir krapais
    Krevečių salotos, patiekiamos taurėse
    Krepšelis su minkštai virtu putpelės kiaušiniu ir parmezanu
    Skrebutis su raudonųjų svogūnų džemu ir ožkų sūriu
    Prancūziško batono riekelė su feta, gražgarstėmis ir vytinto kumpio traškučiu
    Šaltai rūkytas kumpis su garstyčių sviestu ant pilno grūdo duonelės
    Marinuotos 3 rūšių alyvuogės

DESERTAI
    Krepšeliai su šviežiais vaisiais
    Citrinų pyragaičiai
    Plikyti pyragaičiai su grietinėlės kremu ir šokoladu

Kaina: 40 Lt/asm.
Rekomenduojama organizuojant kokteilį.


MENIU NR. 2
SALOTOS IR ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI
    Kapota jautienos išpjova patiekiama ant duonos skrebučio su garstyčiomis ir agurkėliais
    Penkiais prieskoniais marinuotų ančių šlaunelių suktinukas su ananasais ir imbieru
    Tortilijų suktinukas įdarytas Cezario salotomis ir vištiena
    Keptos jūrų šukutės su apelsinų ir pankolių salotomis, patiekiamos šaukštelyje
    Čili pipirais ir česnakais marinuotų tigrinių krevečių uodegėlės
    Nicos salotos su pakepintu rausvuoju tunu
   Gražgarsčių salotos su vytintu itališku kumpiu ir šviežiomis figomis
   Plonai pjaustyta veršienos nugarinė, paskaninta trumų aliejumi ir parmezano sūriu

KARŠTIEJI PATIEKALAI
    Kepta sterkų filė su aštriu pomidorų padažu ir kukurūzų polenta
    Jautienos išpjovos kepsneliai pipirų padaže su jaunomis bulvytėmis
    Tigrinių krevečių iešmeliai su sezamais ir sojų padažu
    Sluoksniuotos tešlos paplotėliai su baravykais, pomidorais ir brie sūriu

DESERTAI
    Prancūziškų sūrių rinkinys su vynuogėmis ir trapučiais
    Tamsaus šokolado pyragaičiai su šviežiomis avietėmis
    Tešlos ritinėliai „Baklava“ su riešutais ir medumi
    Prancūziški makarūnai su jogurto ir levandų kremu

Kaina: 79 Lt/asm.
Rekomenduojama organizuojant furšetą.

MENIU NR. 3
UŽKANDIS
    Riebiųjų ančių kepenėlių foie gras terinas su juodaisias trumais patiekiamas su marinuotomis figomis ir graikinių riešutų duonele

PAGRINDINIS PATIEKALAS

    Kepta sterko filė su svieste kepta bulve, grilyje keptų daržovių bokšteliu ir aštriai saldžiu pomidorų marmeladu

DESERTA
S
    Šviežių aviečių putėsiai su trupintomis žaliosiomis pistacijomis ir mangų želė

Kaina: 110 Lt/asm.
Rekomenduojama organizuojant pobūvį prie apvalių stalų


Kainos pateiktos su PVM.

Papildomai mokama už gėrimus ir aptarnavimą.
Dėl užsakymų ir detalesnės informacijos prašome kreiptis
tel.: +370 5 2120 110 arba
el. paštu: sales.vilnius@radissonblu.com.



Pasiūlyk restoraną