Naujienos

Vegetariška pica
Visai nebūtina būti vegetaru, kad išbandyti klasikinių patiekalų receptus be mėsos. Iškepkite aromatingą picą su kvapniomis žolelėmis ir kvieskitės vasariškų pietų draugus vegetarus.

Ingredientai:
Šaldytos picos tešlos
2 slyvinių pomidorų
100 g pievagrybių
1 žalios paprikos
Kalamata alyvuogių
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 a.š. KOTANYI baziliko
1 a.š. KOTANYI raudonėlio
1 rutuliukas Mozzarella sūrio
Šakelė šviežio baziliko
KOTANYI maltų juodųjų pipirų
Druskos

Gaminimas
Atšildykite tešlą, ištepkite alyvuogių aliejaus ir išspausto česnako mišiniu. Sudėkite supjaustytą sūrį, apsibarstykite raudonėliu, druska ir pipirais. Išdėliokite griežinėliais supjaustytą pomidorą, papriką ir pievagrybius, užberkite Kalamata alyvuoges ir džiovintą baziliką. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Iškeptą picą paskaninkite šviežiais bazilikais.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

Mažiau nei po mėnesio Valentino diena. Ar jau žinote, kuo nudžiuginsite savo mylimiausius? Desertas iš geriausių Lietuvos konditerių garantuos palaimingą "ach". Iki pat Valentino dienos pristatysime po vieną iš geriausių Lietuvos desertų damų. Agnė Žukovskytė... Skaityti daugiau
„Naujausios tendencijos, vyraujančios pasaulio restoranų desertų meniu – įdomūs, dažnai nestandartiniai, netikėti sprendimai, stebinantys klientus, pavyzdžiui, desertai su daržovėmis." - Apie desertų tendencijas ir madas pasakoja LRVVKA narė, restorano... Skaityti daugiau
Kas yra tai, be ko neapsieina nei vieno restorano meniu? Kas tas patiekalas, kurį tikrai rasite kiekvienų dienos pietų ir a la carte meniu? Atsakymas paprastas – sriuba. Tik štai jei norime, kad dienos pietų grįžtume vėl ir vėl, o įspūdžiai apie a la carte... Skaityti daugiau
Šiuolaikiška klasika. Šis receptas neįprastas tuo, kad naudojamas alaus kokteilis Radler. Gaiviai saldus citrusinių vaisių skonis – tikras gardumėlis! Kol višta kepa, alus skardinėje garuoja, todėl mėsa išlieka minkšta ir sultinga, o tai ypač svarbu... Skaityti daugiau
Žinote kur gauti skaniausius mėsainius? Pasigaminti juos patiems: iš kokybiškų žaliavų, pagal gerą receptą. Išbandykite ne tik šio recepto klasikinį variantą, bet ir mėsainio ruošimą kepsninėje. Skaityti daugiau
Jautiena gardinta aromatingomis Provanso žolelėmis - greitai pagaminamas, sotus ir skanus patiekalas. Skaityti daugiau
BBQ sezonas įsibėgėja - išbandykite šį puikų, dietišką receptą. Švelnus vištienos ir cukinijos derinys labiausiai patiks moterims, bet pagardinus geru BBQ padažu taps vasaros hitu ir vyrams. Skaityti daugiau
Kvapnios ir gaivios vasariškos salotos su egzotišku granatų prieskonių idealiai tiks prie kepsninėje ruoštų patiekalų, arba gali tapti puikiu pasirinkimu lengviems pietums ar sveikai vakarienei. Skaityti daugiau