Svarbiausi kriterijai renkantis pobūvio vietą: idėjos klasikinėms vestuvėms

2016-07-26
Svarbiausi kriterijai renkantis pobūvio vietą: idėjos klasikinėms vestuvėms

5 erdvės klasikinėms / Modernioms/ Karališkoms vestuvėms

AMBER LOUNGE  Šviesi, gintaro šilumą atspindinti salė. Gobelenais puošta erdvė yra sujungiama su kiemeliu bei židinio kambariu, kas sutei kia įvairovės Jūsų šventei.  Talpa: banketas – iki 39 svečių, furšetas –  iki 80 svečių.

Amber_Lounge

BALL ROOM  Erdviausia ir šviesiausia salė. Šioje erdvėje puikiai juntamas XVI a. dvelksmas, kuris Jūsų renginį apgaubs ypatinga nuotaika.
Talpa: banketas – iki 60 svečių, furšetas – iki 100 svečių.

Ball_room_pobuvis

CRYSTAL LOUNGE  Elegantiška, natūralios šviesos kupina erdvė. Žėrintis krištolas praturtina interjerą, o tiesioginis išėjimas į jaukų kiemelį sutei kia žavesio Jūsų šventei.
Talpa: banketas – iki 28 svečių, furšetas – iki 40 svečių.

Restoranas_2011_01_1

KIEMELIS PO ATVIRU DANGUM Tarp senamiesčio gatvių įsikūrusiame  uždarame viešbučio kiemelyje, puoštame  gėlių ir augalų kompozicijomis, ypač jau ku mėgautis šventine vakariene bei muzi kine programa šiltuoju metų laiku. Jame  populiaru rengti ne tik vestuvių pobūvius,  bet ir santuokos ceremonijas po atviru  dangumi!
Talpa: banketas – iki 70 svečių, furšetas –  iki 130 svečių.

kiemelis

IMPERIAL HALL Specialiai šiai erdvei interjerą kūrė dizai neriai iš JAV, kurių sumanymus įgyvendino Italijos baldų meistrai. Gintaro spalvos, krištoliniai sietynai, Versace mados namų  indai bei krištolo taurės tenkina įnorin giausių jaunavedžių skonį.
Talpa: banketas – iki 32 svečių. Erdviausia ir šviesiausia salė. Šioje erdvėje puikiai juntamas XVI a. dvelksmas, kuris Jūsų renginį apgaubs ypatinga nuo taika. Čia rasite ir didžiausią Lietuvoje šampano pasirinkimą. „Imperial“ tikrai žino, koks yra puikaus vakaro receptas!
Talpa: banketas – iki 60 svečių, furšetas – iki 100 svečių.

imperial_hall

Subtiliai prabangus restorano erdvių interjeras diktuoja idėjas klasikinių ar karališkų vestuvių pobūviui. Čia Jūsų  svečiai bus pasitikti raudonu kilimu, Jus aptarnaus baltomis pirštinė mis mūvintys padavėjai, maistas bus patiektas krištolo, porceliano ir sida bro induose. Čia Jūs patirsite kulinarinį nuotykį, mėgausitės išskirtiniu  dėmesiu ir prabanga alsuojančios kameri nės aplinkos jaukumu.

Įvertinkite  virtuvę
Premium klasės restoranas „Imperial“,  įsikūręs pačioje Vilniaus senamiesčio  širdyje, 5+ žvaigždučių viešbutyje „Ramada Hotel & Suites Vilnius“, – unikali vieta: net išrankiausiems gurmanams jis gali pasiūlyti legendinių foie gras patiekalų, austrių ir omarų, atgabentų tiesiai iš vandenyno gelmių. Tai klasikinės virtuvės restoranas, kuriame neapsieinama ir be prancūziškų, ir be mėgstamų lietuviškų patiekalų (jei to pageidautų jaunavedžiai savo valgiaraštyje).

imperial_virtuve

Vestuvių meniu galite rinktis jau iš parengtų pasiūlymų bei scenarijų, tačiau „Imperial“ restoranui vadovaujanti žinoma Lietuvoje virtuvės šefė Aldona Gečienė, studijavusi legendinio Prancūzijos prezidentų šefo Paulo Bocuse mokykloje, visuomet atsižvelgia ir į jaunavedžių pageidavimus. Ponia Aldona – bene tituluočiausia Lietuvos kulinarė, kuri kasmet savo kolekciją papildo vis naujais tarptautiniais apdovanojimais. Laikantis kulinarijos taisyklių restorano svečiams siūlomas tik aukščiausios kokybės ir sveikas maistas. Švieži produktai – labai svarbus kiekvieno gero restorano kriterijus. Beje, čia rasite ir didžiausią Lietuvoje šampano pasirinkimą. „Imperial“ tikrai žino, koks yra puikaus vakaro receptas!

imperial_eksterjeras

www.imperialrestaurant.lt
NAKUTIS PHOTOGRAPHY nuotr.