Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Restoranas „Terra El Dorado“ vilioja nauju rudens-žiemos valgiaraščiu (Vilnius)

2005-09-16
Paskelbk savo straipsnį

Sostinės viešbutyje „Holiday Inn“ įsikūręs restoranas „Terra El Dorado“ rudenį pasitinka subtiliai atnaujintu patiekalų valgiaraščiu. Egzotišku legendinės indėnų žemės pavadinimu pakrikštytas restoranas lankytojams siūlys visa, kas geriausia ir populiariausia Azijos bei Europos šalių virtuvėse. „Terra El Dorado“ virtuvės vyriausias virėjas S. Jarmala parengė valgiaraštį mėgstantiems keliauti, pažinti kitų tautų virtuves ir patiekalų subtilybes, tikrąjį jų skonį ir charakterį.

Iki šiol „Terra El Dorado“ virtuvei buvo būdingos gilios klasikinės prancūzų ir europietiškos virtuvės tradicijos bei Europoje itin madinga fusion cuisine, kurią šiais metais nutarta praturtinti ir rytietiškais patiekalais. Lankytojai galės mėgautis iš Japonijos atkeliavusiu patiekalu „Plekšnės tempura“, tailandietiška aštria vištienos sriuba su citrinžolės stiebais ir kokoso pienu.

Restoranas gali didžiuotis visų gurmanų pamėgtu keptu „Brie“sūriu su marinuotomis mėlynėmis, o kaip naujiena siūlomas visoje Europoje mėgiamas desertas – tikrų prancūziškų sūrių rinkinys, patiekiamas su raudonajame vyne marinuotomis džiovintomis slyvomis. Prancūziškų desertų mėgėjams patiks morenginis trapus kavos desertas su mango tyre. „Terra El Dorado“ lankytojams pasiūlys ir platų vyno pasirinkimą – čia rasite 45 vyno rūšis iš įvairiausių pasaulio šalių.

Naujas valgiaraštis vilioja ir žuvies bei jūros gėrybių mylėtojus, jiems pateikdamas neįprastai paruoštus upėtakį, sterką, omarą, o gurmaniškos restorano salotos padės pasijusti šiltuose kraštuose.

Specialistui šį valgiaraštį sukurti prireikė nemažai laiko ir jėgų. Tai kūrinys, į kurį sudėtos visos svajonės, gražiausios mintys ir didelė energija. Pasak S. Jarmalos, valgis gali būti geras tik tuomet, kai jis yra gaminamas su meile ir dideliu atsidavimu.

Šį rudenį „Terra El Dorado“ restorano vyriausias virėjas S. Jarmala lankytojus stebins ne tik įvairiais skanėstais, bet ir nauja porcelianinių indų kolekcija, pagaminta prestižinėje vokiečių porceliano gamykloje „Hutschenreuther“, nuo XIX amžiaus pradžios gaminančioje indus tik geriausiems Europos restoranams ir viešbučiams.

Jolita Vitkauskaitė
Meniu.lt informacija

Daugiau apie restoraną>>