Naujienos

„Radisson Blu Royal Astorija“ pirmasis viešbutis Lietuvoje gavęs SafeHotel titulą
Viešbučiui „Radisson Blu Royal Astorija“ buvo suteiktas tarptautinio lygio „Safehotels“ sertifikatas. Dėl šio sertifikato viešbutis „Radisson Blu Royal Astorija“ Vilniuje tapo vienu iš pimųjų „Carlson Rezidor Hotel Group“ viešbučių, kuriuos pradėta sertifikuoti. „Safehotels“ sertifikatas patvirtina, kad viešbutis orientuojasi į pagrindinius svečių asmeninės nuosavybės saugumo elementus ir yra parengęs tinkamus reagavimo planus tuo atveju, jeigu atsitiktų nelaimė ar bet kokio pobūdžio nenumatytas atvejis. Sertifikatas reiškia, kad viešbutis sąžiningai rūpinasi asmenine savo svečių gerove

2014 m. gruodį „Carlson Rezidor Hotel Group“ pasirašė susitarimą su „Safehotels“ – pasauliniu mastu pripažinta saugumo konsultacijų organizacija. Pagal šį susitarimą „Carlson Rezidor“ tapo pirmąja didžiąja tarptautine viešbučių grupe, kuri naudojasi pasaulyje pripažinta nepriklausoma sertifikavimo programa, siekdama būti naudinga svečiams, darbuotojams bei savininkams. Įvykdžius oficialų „Safehotels“ sertifikavimo procesą viešbutyje „Radisson Blu Royal Astorija“, 2016 m. kovo mėn. jam buvo suteiktas pirmojo lygio sertifikatas.  

Gauti tokios rūšies sertifikatą yra didelė garbė. Aptarnavimas ir rūpinimasis svečiais yra mūsų verslo pagrindas, o tai, kad esame nepriklausomai sertifikuoti, patvirtina, kad mūsų pagrindinės vertybės atitinka vieningą, tarptautiniu mastu pripažintą standartą, – sako viešbučio „Radisson Blu Royal Astorija“ generalinė direktorė Jūratė Rudienė.   

Jurate_Rudiene_General_Manger_and_District_Director_Michael_Jacobi

Kasmet vykdomas nepriklausomas „Safehotels“ auditas ir sertifikavimas nepaprastai stiprina tokio bendravimo vertę. Pasirašiusi susitarimą su „Safehotels“, „Carlson Rezidor Hotel Group“ pakėlė ir taip aukštą vidinių atsargumo priemonių lygį dar vienu laipteliu aukščiau, – teigia „Safehotels Alliance“ AB generalinis vadovas Hans Kanold.

2016 metais „Safehotels“ sertifikavimo procesas bus įvykdytas daugiau nei 70 atrinktų „Rezidor“ viešbučių Europoje, Vidurio Rytuose ir Afrikoje.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė
Astorija Brasserie

Astorija Brasserie

Didžioji g. 35/2, VILNIUS
Taikomos nuolaidos: VIP, IN*.
 (4.8)
„Brasserie Astorija" Mesdames et Messieurs, Bonjour! Mes pristatome Jums tai, kas geriausia Prancūzijoje - Paryžiaus kavines, Le Marais...

Daugiau straipsnių šia tema:

Viduržemio jūros virtuvės restorano MEZE komanda kviečia pirmąją pavasario šventę švęsti gurmaniškai. Skambės gyvai atliekamos populiarios dainos, gyvai gros gitara, ragausite rytietiškų patiekalų ir gersite nuostabų vyną. Skaityti daugiau
Prancūziški burbuliukai, šviežiai spaustos apelsinų sultys ir specialiai šia proga sukurtas blynų meniu nuostabiam, pavasariškam Užgavėnių rytui.! Pasilepinkite tiek pačiais įvairiausiais buffet tipo užkandžiais, tiek užsakomaisiais patiekalais iš a la carte... Skaityti daugiau
Kuris restoranas nustebins labiausiai? Kovo 16 dieną, ketvirtadienį, vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti kulinariniame safaryje „Vilnius Gastro 2017“. Pasirinkę vieną iš trijų maršrutų – Geltoną, Žalią arba Raudoną gurmanai, už vienos... Skaityti daugiau
Visi kavos mėgėjai, maloniai kviečiami į kavos degustaciją. Visi norintys ne tik galės išbandyti savo skonio receptorius, bet ir sudalyvauti kavos ruošimo pamokoje, kur išmoksite pasiruošti kavą kaip tikri profesionalai, sužinosite daug įdomių faktų apie kavą.... Skaityti daugiau
Restoranas „Esse“ ir žurnalistai Jurga ir Paulius Jurkevičiai (Roma) kovo 7 d. kviečia į degustacinę vakarienę - „Artišokai ir Viduržemio Jūros Gėrybės“. Degustacijos metu ragausite: 2016 metų derliaus alyvuogių aliejų, gurmaniškus artišokų patiekalus... Skaityti daugiau
Balandžio 22-23 d. Druskininkuose vyks jau antrasis Lietuvoje tarptautinis plovo virimo čempionatas į kurį kviečiami dalyvauti visi, kam plovas - ne tik ryžių patiekalas, tiek gero maisto mėgėjai, teik profesionalūs šefai. Čempionato metu plovą virs ne tik... Skaityti daugiau
„Kai jie pakilo į dangų ir Jis paprašė už Jo tekėti, Ji nedvejodama atsakė TAIP!”. Kovo 17 dieną, Vilos „Dubgiris“ bei renginių organizatorių „Pramogų Diva“ ir „Trys Karaliai organizuojama – Žemaitijos Vestuvių (ir ne tik) paroda – mugė! Jauki... Skaityti daugiau
Kas sugalvojo, kad Meilės dienos negalima švęsti pavyzdžiui Vasario 17-18 d.? Penktadienį, po darbų, su savo mylimiausiais žmonėmis lėkti prie jūros - pripažinkite tai, ko gero, geriausias pasirinkimas. Šiemet atsidaręs, bet jau tapęs vienu populiariausių,... Skaityti daugiau
Vilniuje įsikūrusi "Alaus studija" apipinta ir legendomis, ir gandais, ir apkalbomis... Truputį atitrauksime miglos šydą ir įvesime šiek tiek aiškumo, nes tai viena iš nedaugelio teisingų Vilniaus vietų, kur mažai kas keičiasi arba visai nesikeičia! Skaityti daugiau
Likus 2 dienoms iki užgavėnių, sostinės Meze restoranas kvies pasisemti įkvėpimo, kulinariniuose kursuose, kad blynų šventė būtų dar sotesnė ir skanesnė. Užsiėmimų metu gaminsite 2 tipų blynus ir 3 pasakiškai skanius įdarus. Šį kartą kviečiami... Skaityti daugiau
Ar kada galvojote, kiek kainuoja gera vakarienė namuose? Receptų paieška, kelionė į kelias parduotuves, kad gauti viską, ko reikia patiekalui, nepraktiški pirkiniai, kai reikia tik „žiupsnelio“...O dabar įsivaizduokite, kad grįžus į namus, jau viskas būtų... Skaityti daugiau
Sostinės senamiesčio širdyje įsikūrę šampano ir austrių namai "Epernay" dvelkia tikra Prancūzijos regiono "Champagne" dvasia. Nuo išskirtinio įrengimo ir subtilių interjero detalių iki kruopščiai apgalvotų Prancūzijos simbolių - pasijusite lyg įžengę į... Skaityti daugiau
Kas sakė, kad žiemą prie jūros nėra ką veikti? Tai geriausias laikas ramiai ir jaukiai pasilepinti. Visą vasario mėnesį Palangos viešbutyje "Vanagupė" nuolaidos SPA ir grožio procedūroms. Skaityti daugiau
Didelių porcijų ir persivalgymo erą ilgam pakeitė sveikos mitybos ir individualių dietų laikas. Maisto vertės supratimas auga kasdien, o mokėti už „bet ką“ nebesinori vis didesniam ratui žmonių. Švaraus, subalansuoto ir patikimo maisto ieškotojams atsiveria... Skaityti daugiau
Vakar Vilniaus senamiestyje Rūdninkų gatvėje duris atvėrė atsinaujinęs restoranas „Vegan RawHouse“. Vienintelis Lietuvoje 100% žaliavalgiškas restoranas atsinaujino ir pakeitė pavadinimą (iki šiol vadinosi „Raw 42“). Restorano patiekalai atitinka... Skaityti daugiau