Naujienos

Prancūzų konditerijos kursai mėgėjams ir profesionalams
Kviečiame į vienos dienos konditerijos kursus, skirtus visiems, norintiems sužinoti ir išmokti saldėsių gamybos paslapčių.

Kviečiame į vienos dienos konditerijos kursus, skirtus visiems, norintiems sužinoti ir išmokti saldėsių gamybos paslapčių.

Kursai vyks naujoje konditerijos laboratorijoje, turinčioje modernią darbo įrangą, privačioje amatų mokykloje „Sodžiaus meistrai“, netoli Trakų, Rūdiškių miestelyje.

Kursų datos ir temos profesionalams (kursus veda diplomuota šefė Rita Sadauskienė ir diplomuotas šefas iš Prancūzijos p. Matthieu Mifsud):

Balandžio 23 d. (trečiadienį) – proginių tortų dekoravimas.

Kursų datos ir temos mėgėjams (kursus veda p. Matthieu Mifsud):

Balandžio 19 d. – tortų ir pyragaičių dekoravimas.
Gegužės 17 d. – prancūziškų tortų gamyba.

Registracija ir dalyvavimo sąlygos
Registracija baigiama likus savaitei iki kursų. Grupėms (nuo 5 asmenų) kursų datos ir temos gali būti derinamos individualiai. Į mokyklą galima atvykti su šeima ir vaikais. Jeigu yra pageidaujančių, organizuojame dalyvių atvežimą iš Vilniaus ir atgal.

Kursų kaina profesionalams – 400 Lt, mėgėjams – 179 Lt.

Registracija ir informacija: el. paštu raštine@sodziausmeistrai.lt, arba telefonu (8 5) 2857010. Kursai nebus organizuojami, jeigu užsiregistruos mažiau nei 5 dalyviai.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Skaityti komentarus (1) Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

„Ar žinote, kuo senasis mersedesas yra ypatingas? Senasis mersedesas buvo gaminamas 20-čiai metų, pagamintas ir surinktas išskirtinai Vokietijoje. Tai buvo ir vis dar yra vienas patikimiausių automobilių, kadangi vokiečiai (beje, kaip ir japonai) yra vieni... Skaityti daugiau
Artėjant vasarai Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) nariai kartu su viešojo maitinimo įstaigų sektoriaus atstovais surengė sezono naujienų pristatymą. Druskininkuose vykusiame renginyje, kurį vedė maisto žurnalistė Beata... Skaityti daugiau
Norinčius pasidžiaugti išradingais patiekalais, patirti naujų skonių, praplėsti žinias apie pasaulines gastronomijos madas, Lietuvos virėjų nacionalinė komanda š. m. gegužės 14 d. kviečia į šventinę vakarienę! Skaityti daugiau
Prezentacija vyks 2015 m. gegužės 10 d. 11 val. viešbučio „Grand SPA Lietuva“ restorane, V. Kudirkos g. 45, Druskininkuose. Svečius sutiksime gaiviais žaliaisiais kokteiliais, suteikiančiais žvalumo jausmą. Vaišinsime pikantiško skonio graikinių riešutų... Skaityti daugiau
Praėjusį sekmadienį LRVVK Asociacija sukvietė profesijos bendraminčius į meistriškumo kėlimo kursus: „Žuvies ir mėsos paruošimo technologijų galimybės bei pateikimo būdai“. Virtuvės šefai pristatė žuvies išpjaustymo būdus, skirtingų mėsos dalių... Skaityti daugiau
Nuo gegužės 1 dienos Lietuvoje įsigaliosiantis Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) įsakymas numato, kad visos šalies įmonės privalės kasos aparatu užregistruoti ne tik fiskalinius kvitus, bet ir priimtus užsakymus bei juos spausdinti kontrolinėje juostoje.... Skaityti daugiau
Vyraujanti tendencija, kone visose vartojimo prekių ir paslaugų sferose, pradedant restoranais, baigiant namų apyvokos prekėmis – viskas turi atlikti ne tik tiesioginę funkciją, bet ir kurti išskirtinius patyrimus. Kasmet vykstančioje tarptautinėje parodoje... Skaityti daugiau
LRVVKA kviečia Jus š.m. balandžio 19 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: Žuvies ir mėsos paruošimo technologijų galimybės bei pateikimo būdai. Kursų metu pristatomos paruošimo technologijų galimybės: žuvies išpjaustymo būdai, gamybos metodai;... Skaityti daugiau
Tarptautine konkurse „Baltijos kulinarinės žvaigždės taurė“, nominacijoje „Baltijos pietūs. Juodoji dėžė“, Sankt Peterburge, Lietuvos virėjai iškovojo komandinį auksą! Š.m. kovo 24 d. vykusiame konkurse dalyvavo 5 komandos: Estijos, Latvijos, Lietuvos,... Skaityti daugiau
Pamažu šylant orams ir artėjant šventoms Velykoms, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) nariai – profesionalūs virtuvių šefai kartu su „HoReCa“ sektoriaus atstovais pajūryje vykusiame renginyje dalinosi šiuolaikinės... Skaityti daugiau
Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia į prezentaciją „Netradicinės idėjos pavasario valgiaraščiui“, kuri vyks 2015 m. kovo 15 d. 12 val. viešbučio „Amberton Klaipėda“ restorane, Naujojo Sodo g. 1, Klaipėdoje.... Skaityti daugiau
Vasario 27 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įvyko didžiausia šalyje specializuota profesionalaus valymo ir higienos paroda. Ji buvo skirta viešbučių, restoranų, parduotuvių, maisto pramonės ir valymo paslaugas teikiančių įmonių atstovams.... Skaityti daugiau
Vasario 27 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įvyks didžiausia Lietuvoje profesionalaus valymo ir higienos paroda, skirta viešbučių, restoranų, parduotuvių, maisto pramonės ir valymo paslaugas teikiančių įmonių atstovams. Toks renginys šalyje... Skaityti daugiau
Didžiausia Lietuvoje profesionalių plovimo, valymo, dezinfekcijos ir higienos priemonių bei įrangos platintoja UAB „Manjana“ šiais metais mini 20-uosius veiklos metus. Juos įmonė sutiko pakilia nuotaika. Bendrovei buvo suteikti net du tarptautiniai sertifikatai –... Skaityti daugiau
Biuro darbuotojas darbo dienos be dienos pietų neįsivaizduoja, tačiau restoranams ar kavinėms kyla nemenkas iššūkis, kaip kelias valandas sparčiai aptarnauti itin smarkiai padidėjusį ir skubantį klientų srautą. Lietuvių bendrovė „UCS Baltic“, pasitelkusi... Skaityti daugiau