Naujienos

Prancūzų konditerijos kursai mėgėjams ir profesionalams
Kviečiame į vienos dienos konditerijos kursus, skirtus visiems, norintiems sužinoti ir išmokti saldėsių gamybos paslapčių.

Kviečiame į vienos dienos konditerijos kursus, skirtus visiems, norintiems sužinoti ir išmokti saldėsių gamybos paslapčių.

Kursai vyks naujoje konditerijos laboratorijoje, turinčioje modernią darbo įrangą, privačioje amatų mokykloje „Sodžiaus meistrai“, netoli Trakų, Rūdiškių miestelyje.

Kursų datos ir temos profesionalams (kursus veda diplomuota šefė Rita Sadauskienė ir diplomuotas šefas iš Prancūzijos p. Matthieu Mifsud):

Balandžio 23 d. (trečiadienį) – proginių tortų dekoravimas.

Kursų datos ir temos mėgėjams (kursus veda p. Matthieu Mifsud):

Balandžio 19 d. – tortų ir pyragaičių dekoravimas.
Gegužės 17 d. – prancūziškų tortų gamyba.

Registracija ir dalyvavimo sąlygos
Registracija baigiama likus savaitei iki kursų. Grupėms (nuo 5 asmenų) kursų datos ir temos gali būti derinamos individualiai. Į mokyklą galima atvykti su šeima ir vaikais. Jeigu yra pageidaujančių, organizuojame dalyvių atvežimą iš Vilniaus ir atgal.

Kursų kaina profesionalams – 400 Lt, mėgėjams – 179 Lt.

Registracija ir informacija: el. paštu raštine@sodziausmeistrai.lt, arba telefonu (8 5) 2857010. Kursai nebus organizuojami, jeigu užsiregistruos mažiau nei 5 dalyviai.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Skaityti komentarus (1) Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

Gardžiomis istorijomis apipinta spurginė „Donut Lab“ kas rytą pildo gastronomines vilniečių ir miesto svečių fantazijas. Unikalūs Lietuvoje ne tik savo verslo koncepcija, bet ir kasdienėje veikloje taikančiomis novatoriškomis sistemomis! Skaityti daugiau
„Revel Systems“ įkurta 2010 m. San Fransiske (JAV). Bendrovės steigėjai Lisa Falzone ir Chris Ciabarra, suderinę debesų kompiuterijos sprendimus ir „iPad“ planšetinių kompiuterių mobilumą, sukūrė greitai veikiančią, intuityvią ir saugią iOS pagrindu... Skaityti daugiau
Artėjant šiltajam sezonui, LRVVK Asociacija Lietuvos virtuvės šefus pajūryje sukvietė į prezentaciją „Azijos virtuvės skoniai“, siekdama supažindinti su Tolimųjų Rytų šalių gastronomijos ypatybėmis. Viešbutyje „Amberton Klaipėda“ vykusiame renginyje... Skaityti daugiau
Kovo 13 d. 12 val. viešbučio „Amberton Klaipėda“ restorane vyks LRVVKA prezentacija „AZIJOS VIRTUVĖS SKONIAI“. Apžvelgdami skirtingas pasaulio gastronomijos kultūras bei pasitikdami šiltąjį vasaros sezoną, šį kartą geriausi Lietuvos virėjai susipažindins... Skaityti daugiau
Vasario mėnesį LRVVKA sukvietė į profesinio meistriškumo kursus „Antienos, triušienos, jautienos patiekalai bei naujausios pagardų tendencijos“, siūlydama pasisemti gastronominių idėjų pavasario valgiaraščiui. Virtuvės šefai Valius Čepanonis ir Tomas... Skaityti daugiau
Pasitinkant didžiąsias metų šventes, LRVVK Asociacija Lietuvos virtuvių šefus sukvietė į šventinę prezentaciją „Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų“. Elegantiškai ir skoningai išpuoštoje restorano „Siesta“ jaukioje salėje... Skaityti daugiau
Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų“, kuri vyks 2015 m. gruodžio 6 d. 11 val. restornane „Siesta“, Pakrantės g. 4, Vareikonių k., Babtų sen., Kauno r. Artėjant didžiosioms metų šventėms,... Skaityti daugiau
Kelios paros be miego, tobulai vienodo dydžio ir skonio porcijos, netikėti kulinariniai ir konditeriniai sprendimai, būtinybė akimirksniu pasitraukti nuo darbo stalo vos suskambėjus gongui, valgiai, paruošti pagal naujausias mados tendencijos – tai tik keli dalykai,... Skaityti daugiau
Kursų tema: Miltinių gaminių ir vištienos paruošimo technologijų galimybės. Čia sužinosite viską apie: naujų skonių bei formų suteikimą miltiniams gaminiams progresyvios virtuvės pasaulyje; • vištienos paruošimą (tinkamiausia apdorojimo, ruošimo... Skaityti daugiau
Jaunieji Lietuvos virėjai, ruoškitės, gaminkite, siųskite patiekalų nuotraukas ir dalyvaukite atrankiniame „Geriausio Lietuvos Jaunojo Virėjo“ rinkimų ture, kuris prasideda dabar ir vyks iki 2015 12 20. Atrankinio turo rezultatai ir pusfinalio dalyviai bus... Skaityti daugiau
Spalio 5 – 11 dienomis Lietuvos restoranai (Vilniuje, Druskininkuose, Raseinių raj.) kviečia paragauti Nobelio premijų vakarienės įkvėptų patiekalų. Tai originalūs receptai, patiekti skirtingais dešimtmečiais iškilmingų Nobelio premijų vakarienių metu... Skaityti daugiau
Savaitgalį Vilniuje praūžusioje Tautų mugėje Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija (LBKA) surengė šventę visiems grilio mėgėjams. Dvi dienas Lukiškių aikštėje vykusiame jubiliejiniame 10-ajame Lietuvos grilio čempionate triumfavo Lenkijos komandos, užėmusios... Skaityti daugiau
Atėjus rudeniui, siekiant įpūsti naujų gastronominių vėjų, LRVVK Asociacija sukvietė Lietuvos virtuvių šefus į prezentaciją „Naujienos rudens valgiaraščiui“. Restorane „Karpynė“ vykusiame renginyje virtuvės šefai sekdami pasaulio virtuvės madas bei... Skaityti daugiau
„Ar žinote, kuo senasis mersedesas yra ypatingas? Senasis mersedesas buvo gaminamas 20-čiai metų, pagamintas ir surinktas išskirtinai Vokietijoje. Tai buvo ir vis dar yra vienas patikimiausių automobilių, kadangi vokiečiai (beje, kaip ir japonai) yra vieni... Skaityti daugiau
Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Naujienos rudens valgiaraščiui“, kuri vyks 2015 m. rugsėjo 6 d. 11 val. restornane „Karpynė“ (Raseinių raj.). Kiekvieną sezoną maitinimo versle jau tapo įprasta, pasibaigus vasaros darbams, atnaujinti... Skaityti daugiau