Naujienos

Prancūzų konditerijos kursai mėgėjams ir profesionalams
Kviečiame į vienos dienos konditerijos kursus, skirtus visiems, norintiems sužinoti ir išmokti saldėsių gamybos paslapčių.

Kviečiame į vienos dienos konditerijos kursus, skirtus visiems, norintiems sužinoti ir išmokti saldėsių gamybos paslapčių.

Kursai vyks naujoje konditerijos laboratorijoje, turinčioje modernią darbo įrangą, privačioje amatų mokykloje „Sodžiaus meistrai“, netoli Trakų, Rūdiškių miestelyje.

Kursų datos ir temos profesionalams (kursus veda diplomuota šefė Rita Sadauskienė ir diplomuotas šefas iš Prancūzijos p. Matthieu Mifsud):

Balandžio 23 d. (trečiadienį) – proginių tortų dekoravimas.

Kursų datos ir temos mėgėjams (kursus veda p. Matthieu Mifsud):

Balandžio 19 d. – tortų ir pyragaičių dekoravimas.
Gegužės 17 d. – prancūziškų tortų gamyba.

Registracija ir dalyvavimo sąlygos
Registracija baigiama likus savaitei iki kursų. Grupėms (nuo 5 asmenų) kursų datos ir temos gali būti derinamos individualiai. Į mokyklą galima atvykti su šeima ir vaikais. Jeigu yra pageidaujančių, organizuojame dalyvių atvežimą iš Vilniaus ir atgal.

Kursų kaina profesionalams – 400 Lt, mėgėjams – 179 Lt.

Registracija ir informacija: el. paštu raštine@sodziausmeistrai.lt, arba telefonu (8 5) 2857010. Kursai nebus organizuojami, jeigu užsiregistruos mažiau nei 5 dalyviai.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Skaityti komentarus (1) Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

Pamažu šylant orams ir artėjant šventoms Velykoms, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) nariai – profesionalūs virtuvių šefai kartu su „HoReCa“ sektoriaus atstovais pajūryje vykusiame renginyje dalinosi šiuolaikinės... Skaityti daugiau
„Ar žinote, kuo senasis mersedesas yra ypatingas? Senasis mersedesas buvo gaminamas 20-čiai metų, pagamintas ir surinktas išskirtinai Vokietijoje. Tai buvo ir vis dar yra vienas patikimiausių automobilių, kadangi vokiečiai (beje, kaip ir japonai) yra vieni... Skaityti daugiau
Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia į prezentaciją „Netradicinės idėjos pavasario valgiaraščiui“, kuri vyks 2015 m. kovo 15 d. 12 val. viešbučio „Amberton Klaipėda“ restorane, Naujojo Sodo g. 1, Klaipėdoje.... Skaityti daugiau
Vasario 27 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įvyko didžiausia šalyje specializuota profesionalaus valymo ir higienos paroda. Ji buvo skirta viešbučių, restoranų, parduotuvių, maisto pramonės ir valymo paslaugas teikiančių įmonių atstovams.... Skaityti daugiau
Vasario 27 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įvyks didžiausia Lietuvoje profesionalaus valymo ir higienos paroda, skirta viešbučių, restoranų, parduotuvių, maisto pramonės ir valymo paslaugas teikiančių įmonių atstovams. Toks renginys šalyje... Skaityti daugiau
Didžiausia Lietuvoje profesionalių plovimo, valymo, dezinfekcijos ir higienos priemonių bei įrangos platintoja UAB „Manjana“ šiais metais mini 20-uosius veiklos metus. Juos įmonė sutiko pakilia nuotaika. Bendrovei buvo suteikti net du tarptautiniai sertifikatai –... Skaityti daugiau
Biuro darbuotojas darbo dienos be dienos pietų neįsivaizduoja, tačiau restoranams ar kavinėms kyla nemenkas iššūkis, kaip kelias valandas sparčiai aptarnauti itin smarkiai padidėjusį ir skubantį klientų srautą. Lietuvių bendrovė „UCS Baltic“, pasitelkusi... Skaityti daugiau
LRVVK Asociacijos organizuojamame konkurse „Geriausias Lietuvos virėjas 2014” nugalėtojo titulą antrą kartą apgynė virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas. I-os vietos laimėjotui atiteko pagrindinis prizas - Big Green Egg kepsninė! Skaityti daugiau
Kai restorane atneša patiekalą, patyręs virtuvės šefas ar gurmanas jo ragauti nepuola. Visų pirma lėkštę paglosto žvilgsnis, paskui – nosis ir tik paskiausiai - liežuvis. Tuo įsitikinusi Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos... Skaityti daugiau
Tautų mugės metu, Vilniuje Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija (LBKA) baigė 9-ąjį sezoną, surengdama atvirą grilio mėgėjų čempionatą. Jame lankėsi Pasaulinės barbekiu kepėjų asociacijos (WBQA – angl. World Barbecue Association) prezidentas Patrikas... Skaityti daugiau
Tęsiant lietuviškos modernios virtuvės populiarinimą, praėjusią savaitę, LRVVKA nariai gamino patiekalus iš vietinių lietuviškų produktų ir pasiūlė naujoviškas produktų derinimo ir patiekalų gaminimo galimybes. LRVVKA nariai svečius vaišino elegantiškais... Skaityti daugiau
Profesionaliausi Lietuvos šefai kuria mums šventę ir kviečia visus, kurie mėgsta ne tik skaniai pavalgyti, bet ir nori pasidžiaugti išradingais patiekalais, ragauti naujus skonius ir poskonius, kurie domisi pasauline gastronomijos mada ir nori matyti Lietuvos virtuvės... Skaityti daugiau
Kviečiame į LRVVKA prezentaciją „AUKSINIO RUDENS GĖRYBĖS“, kuri vyks 2014 m. rugsėjo 14 d. 11 val. kavinėje „Linda“, Gedimino g. 31B, Radviliškyje. Rudens sezono metu kviečiame naujai atrasti gausias šio sezono gėrybes, kurios ne tik itin maistingos, bet... Skaityti daugiau
Dvylikos Europos Sąjungos šalių ekspertai pastaruosius ketverius metus suvieniję jėgas vykdė projektą „Salux“, kurio tikslas – paskatinti maisto pramonės atstovus gaminti sveikatai palankesnius produktus. Italijos, Suomijos, Lietuvos, Bulgarijos, Vokietijos,... Skaityti daugiau
Perkant 2 įpakavimus „DUNLIN“ servetėlių DOVANOJAME 1 įpakavimą „TETE a TETE“ staltiesių. Skaityti daugiau