Naujienos

Prancūzų konditerijos kursai mėgėjams ir profesionalams
Kviečiame į vienos dienos konditerijos kursus, skirtus visiems, norintiems sužinoti ir išmokti saldėsių gamybos paslapčių.

Kviečiame į vienos dienos konditerijos kursus, skirtus visiems, norintiems sužinoti ir išmokti saldėsių gamybos paslapčių.

Kursai vyks naujoje konditerijos laboratorijoje, turinčioje modernią darbo įrangą, privačioje amatų mokykloje „Sodžiaus meistrai“, netoli Trakų, Rūdiškių miestelyje.

Kursų datos ir temos profesionalams (kursus veda diplomuota šefė Rita Sadauskienė ir diplomuotas šefas iš Prancūzijos p. Matthieu Mifsud):

Balandžio 23 d. (trečiadienį) – proginių tortų dekoravimas.

Kursų datos ir temos mėgėjams (kursus veda p. Matthieu Mifsud):

Balandžio 19 d. – tortų ir pyragaičių dekoravimas.
Gegužės 17 d. – prancūziškų tortų gamyba.

Registracija ir dalyvavimo sąlygos
Registracija baigiama likus savaitei iki kursų. Grupėms (nuo 5 asmenų) kursų datos ir temos gali būti derinamos individualiai. Į mokyklą galima atvykti su šeima ir vaikais. Jeigu yra pageidaujančių, organizuojame dalyvių atvežimą iš Vilniaus ir atgal.

Kursų kaina profesionalams – 400 Lt, mėgėjams – 179 Lt.

Registracija ir informacija: el. paštu raštine@sodziausmeistrai.lt, arba telefonu (8 5) 2857010. Kursai nebus organizuojami, jeigu užsiregistruos mažiau nei 5 dalyviai.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Skaityti komentarus (1) Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

LRVVK Asociacija visus profesionalus kviečia dalyvauti konkursuose: Geriausias Lietuvos virėjas 2014, Geriausias Lietuvos konditeris 2014, Talentų konkursas 2014, Jaunųjų virėjų komanda 2014, Jaunųjų talentų konkursas 2014! Konkursai vyks 2014 m. lapkričio 6-7... Skaityti daugiau
Muzika sužadina emocijas bei asmenines asociacijas. Dažnais atvejais tam tikri muzikos kūriniai primena žmonėms malonias akimirkas – atostogas, asmeninius išgyvenimus, vakarėlius ir pan., dėl to pardavimo ar paslaugų vietose transliuojama foninė muzika gali tapti... Skaityti daugiau
Aiškus šaltų gėrimų sezoniškumas restoranų versle pasireiškia vasarą (kitais metų sezonais yra tam tikrų išlygų – naktiniuose klubuose dauguma kokteilių patiekiami su ledukais, išskirtiniai restoranai ledukuose patiekia šviežias austres). Karštuoju metų... Skaityti daugiau
Birželio 15 d. „Baltic Master” mokymo klasėje Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) organizavo profesinio meistriškumo kėlimo kursus, kurių tema buvo „Miltinių pusgaminių ir gaminių paruošimo technologijos bei patiekimas... Skaityti daugiau
LRVVKA kviečia šefus š.m. Birželio 15 d. 12 val. Į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: Miltinių pusgaminių ir gaminių paruošimo technologijos bei patiekimas restoranuose. Pagrindinės temos: skaičiaus ir raidės reikšmė miltuose; šiuolaikiniai gamybos metodai... Skaityti daugiau
Kad Jūsų stalas atrodytų dar skoningiau ir stilingiau, siūlome Jums išskirtinio dizaino TETE a TETE staltieses NEMOKAMAI! Skaityti daugiau
Jau penkiolika metų aptarnaujame Baltijos šalių viešnagės sektoriuje dirbančias įmones. Dažnai mūsų konsultantai sulaukia klausimų apie naujienas viešojo maitinimo sektoriuje, tad šiandien apie tai ir papasakosime. Savo įžvalgomis dalinasi UAB „UCS Baltic“... Skaityti daugiau
Pavasariškai šiltą, bet ūkanotą gegužės sekmadienį, viešbutyje „Europa Royale Druskininkai“ LRVVKA vėl subūrė draugėn vienos profesijos atstovus. Restoranų, kavinių šefai, virėjai, besiruošiantys tapti šefais, jaukiai sėdėjo viešbučio restorano... Skaityti daugiau
Įsibėgėjant pavasariui ir pasitinkant aktyvų vasaros švenčių sezoną, pristatome produktų naujienas Lietuvoje ir dalinamės brangiomis idėjomis, kaip sukurti šventę Jūsų svečiams, panaudojant tinkamai suderintus skonius. Gegužės 11 d. 11 val. viešbučio... Skaityti daugiau
Š. m. gegužės 5 d. viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“ Vilniuje vyks 2014 m. Bodegas Protos Grand Prix atvirasis Lietuvos someljė čempionatas. Lietuvos someljė asociacija, devintąjį kartą organizuojanti geriausio šalies vyno profesionalo rinkimus,... Skaityti daugiau
Palangoje, viešbutyje „Pajūrio Gabija“, LRVVKA meistrai pirmą kartą šiais metais pristatė 2014-ųjų kulinarijos naujoves. Iš visos Lietuvos į renginį susirinko bemaž 100 restoranų virtuvių šefų, entuziastingų virėjų, turinčių ambicijų ir siekiančių... Skaityti daugiau
Kviečiame į LRVVKA prezentaciją “VASAROS SEZONO NAUJIENOS“, kuri vyks 2014 m. balandžio 6 d. 11 val. viešbučio „Pajūrio Gabija“ restorane, Vytauto g. 40 / Dariaus ir Girėno g. 2, Palangoje. Vasaros sezoną pasitinkant Lietuvos ir Latvijos virtuvės meistrai... Skaityti daugiau
Leidinys „Restoranų verslas“ jau tapo viešojo maitinimo sektoriaus pradedančiųjų vadovėliu, o senbuviams - pagrindinis aktualios bei naudingos informacijos reikalingos kasdieniniame darbe, šaltinis. Artimiausio numerio ašis – NETRADICINIAI SPRENDIMAI, HoReCa... Skaityti daugiau
Savaitgalį Vilniuje praūžė Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos LRVVKA rengiamas čempionatas Jaunasis Lietuvos virėjas 2014”. Dėl šio titulo varžėsi 8 jaunieji Lietuvos restoranų virtuvių virėjai, kurie turėjo pagaminti du... Skaityti daugiau
"Bocuse d‘Or" – pasaulyje labiausiai prestižinis kulinarinis čempionatas, kurį 1987 metais pradėjo garsus virėjas Paul Bocuse. Čempionatas dažnai vadinamas „Pasaulio šefo Taure“. Šefai iš 20 Europos šalių stoja į ringus ir konkuruoja tarpusavyje. Norėdami... Skaityti daugiau