Naujienos

Pietūs per 4 minutes ir šokiruojančios porcijos
Yra laikas ieškoti gurmaniškų atradimų ir yra laikas tiesiog skaniai ir sočiai pavalgyti. Tiesa, dažniausiai tas laikas būna suskaičiuotas minučių tikslumu, todėl Ukmergėje įsikūrusios dvi užeigos „Kolegos“ žada dienos pietus patiekti per 4 minutes. O vakarais ir savaitgaliais čia galite atsipalaiduoti ir neskubėdami mėgautis milžiniško dydžio tikro maisto porcijomis.

„Kolegos“ unikalūs tuo, jog kiekvieną dieną čia rasite naują meniu! Kas dieną – 15 pagrindinių patiekalų ir 3-4 sriubos. Toks tempas garantuoja, kad produktai šaldytuvuose niekada neužsistovi, todėl visuomet čia rasite tik šviežią maistą. Keletas populiariausių patiekalų, klientų pageidavimu, yra nuolatos, tačiau 80% meniu keičiamas kiekvieną dieną. Tuo įdomybės nesibaigia, užeigos lankytojai patys gali tapti meniu autoriais, siūlydami ar prašydami kokius patiekalus norėtų matyti valgiaraštyje.

Kasdieną „Kolegose“ gaminami bent keli patiekalai iš egzotinių produktų ar receptūrų, pavyzdžiui: šernienos kepsniai, strutiena, arkliena. Atrodytų – iš kur tiek idėjų, užsidegimo ir teisingų sprendimų tokioje, iš pirmo žvilgsnio, paprastoje užeigoje? „Kolegos“ turi labai rimtą kozirį prieš daugelį kavinių ar net restoranų – virtuvė ir maisto ruoša yra didžioji užeigos savininko gyvenimo aistra ir pašaukimas, todėl – išlygų maisto ir darbo kokybei nebūna. Visi, tos dienos patiekalams reikalingi, produktai į virtuvę atvyksta ryte, nieko nelieka rytojui, čia niekada negausite pašildyto maisto, nes viskas ruošiama šviežiai.

Nors meniu nuolat keičiasi, bet yra ir kai kas pastovaus – kiekviena diena pas „Kolegas“ – cepelinų diena, mat virtuvės komanda – rimti profesionalai cepelinų gaminime. Čia ruošiama bent 8 skirtingos šio patiekalo rūšys, jų paskanauti lankytojai atvažiuoja net iš Vilniaus, atsiveža vaišinti užsieniečius, o paragavę teigia, jog būtent čia yra skaniausi cepelinai Europoje. Ne tik cepelinų, bet ir visų kitų patiekalų porcijos lankytojų teigimu „lengvai šokiruoja“ dėl savo gausos ir dydžio, tačiau, kai taip skanu, galima sau leisti pasimėgauti maistu ilgiau ir sočiau.


Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė

Kolegos

Pašilės g. 10, UKMERGĖ  (0)
„Kolegos" unikalūs tuo, jog kiekvieną dieną čia rasite naują meniu! Kas dieną – 15 pagrindinių patiekalų ir 3-4 sriubos. Toks tempas...

Daugiau straipsnių šia tema:

Prancūziški burbuliukai, šviežiai spaustos apelsinų sultys ir specialiai šia proga sukurtas blynų meniu nuostabiam, pavasariškam Užgavėnių rytui.! Pasilepinkite tiek pačiais įvairiausiais buffet tipo užkandžiais, tiek užsakomaisiais patiekalais iš a la carte... Skaityti daugiau
Kuris restoranas nustebins labiausiai? Kovo 16 dieną, ketvirtadienį, vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti kulinariniame safaryje „Vilnius Gastro 2017“. Pasirinkę vieną iš trijų maršrutų – Geltoną, Žalią arba Raudoną gurmanai, už vienos... Skaityti daugiau
Visi kavos mėgėjai, maloniai kviečiami į kavos degustaciją. Visi norintys ne tik galės išbandyti savo skonio receptorius, bet ir sudalyvauti kavos ruošimo pamokoje, kur išmoksite pasiruošti kavą kaip tikri profesionalai, sužinosite daug įdomių faktų apie kavą.... Skaityti daugiau
Restoranas „Esse“ ir žurnalistai Jurga ir Paulius Jurkevičiai (Roma) kovo 7 d. kviečia į degustacinę vakarienę - „Artišokai ir Viduržemio Jūros Gėrybės“. Degustacijos metu ragausite: 2016 metų derliaus alyvuogių aliejų, gurmaniškus artišokų patiekalus... Skaityti daugiau
Balandžio 22-23 d. Druskininkuose vyks jau antrasis Lietuvoje tarptautinis plovo virimo čempionatas į kurį kviečiami dalyvauti visi, kam plovas - ne tik ryžių patiekalas, tiek gero maisto mėgėjai, teik profesionalūs šefai. Čempionato metu plovą virs ne tik... Skaityti daugiau
„Kai jie pakilo į dangų ir Jis paprašė už Jo tekėti, Ji nedvejodama atsakė TAIP!”. Kovo 17 dieną, Vilos „Dubgiris“ bei renginių organizatorių „Pramogų Diva“ ir „Trys Karaliai organizuojama – Žemaitijos Vestuvių (ir ne tik) paroda – mugė! Jauki... Skaityti daugiau
Kas sugalvojo, kad Meilės dienos negalima švęsti pavyzdžiui Vasario 17-18 d.? Penktadienį, po darbų, su savo mylimiausiais žmonėmis lėkti prie jūros - pripažinkite tai, ko gero, geriausias pasirinkimas. Šiemet atsidaręs, bet jau tapęs vienu populiariausių,... Skaityti daugiau
Vilniuje įsikūrusi "Alaus studija" apipinta ir legendomis, ir gandais, ir apkalbomis... Truputį atitrauksime miglos šydą ir įvesime šiek tiek aiškumo, nes tai viena iš nedaugelio teisingų Vilniaus vietų, kur mažai kas keičiasi arba visai nesikeičia! Skaityti daugiau
Likus 2 dienoms iki užgavėnių, sostinės Meze restoranas kvies pasisemti įkvėpimo, kulinariniuose kursuose, kad blynų šventė būtų dar sotesnė ir skanesnė. Užsiėmimų metu gaminsite 2 tipų blynus ir 3 pasakiškai skanius įdarus. Šį kartą kviečiami... Skaityti daugiau
Ar kada galvojote, kiek kainuoja gera vakarienė namuose? Receptų paieška, kelionė į kelias parduotuves, kad gauti viską, ko reikia patiekalui, nepraktiški pirkiniai, kai reikia tik „žiupsnelio“...O dabar įsivaizduokite, kad grįžus į namus, jau viskas būtų... Skaityti daugiau
Sostinės senamiesčio širdyje įsikūrę šampano ir austrių namai "Epernay" dvelkia tikra Prancūzijos regiono "Champagne" dvasia. Nuo išskirtinio įrengimo ir subtilių interjero detalių iki kruopščiai apgalvotų Prancūzijos simbolių - pasijusite lyg įžengę į... Skaityti daugiau
Kas sakė, kad žiemą prie jūros nėra ką veikti? Tai geriausias laikas ramiai ir jaukiai pasilepinti. Visą vasario mėnesį Palangos viešbutyje "Vanagupė" nuolaidos SPA ir grožio procedūroms. Skaityti daugiau
Didelių porcijų ir persivalgymo erą ilgam pakeitė sveikos mitybos ir individualių dietų laikas. Maisto vertės supratimas auga kasdien, o mokėti už „bet ką“ nebesinori vis didesniam ratui žmonių. Švaraus, subalansuoto ir patikimo maisto ieškotojams atsiveria... Skaityti daugiau
Vakar Vilniaus senamiestyje Rūdninkų gatvėje duris atvėrė atsinaujinęs restoranas „Vegan RawHouse“. Vienintelis Lietuvoje 100% žaliavalgiškas restoranas atsinaujino ir pakeitė pavadinimą (iki šiol vadinosi „Raw 42“). Restorano patiekalai atitinka... Skaityti daugiau
„Bernelių užeiga“ nuo seno džiugina savo lankytojus tradiciniais lietuviškos virtuvės patiekalais bei gilia senove ir tautine dvasia alsuojančia aplinka, kuri Lietuvos svečiams ir turistams kelia susižavėjimą, o lietuviams pasididžiavimą savo kultūra.... Skaityti daugiau