Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Palangoje vis daugiau vietų linksmybėms (Palanga)

2006-05-20
Paskelbk savo straipsnį

AB „Klaipėdos“ viešbutis Palangoje, kadaise buvusiame „Vasaros“ restorane, šalia J. Basanavičiaus gatvės, įsteigė pramogų centrą. Po vienu stogu duris atvėrė naktinis klubas, alaus restoranas ir kokteilių baras.

Jurgita Maračkinaitė, „Klaipėdos“ viešbučio rinkodaros projektų vadovė, pasakoja, kad naujajam pramogų centrui išsaugotas senasis restorano pavadinimas, tačiau jo „nostalgiškos“ koncepcijos atsisakyta ir pasirinkta nauja – pramogų centras bus orientuotas į kokybiškas pramogas ir maitinimo paslaugas. Čia bus įkurdintas naktinis klubas „Honolulu“, alaus restoranas „Livonia“ ir „Martini“ stiliaus kokteilių baras bei žvėrienos restoranas „Vivalavita“.

Šiuo pramogų centru siekiame išsiskirti iš kitų Basanavičiaus gatvėje esančių pramogų ir beliašų bei dešrainių maitinimo taškų. Poilsiautojus norime įtikinti, kad Palangoje galima linksminti žmones ir teikiant kokybiškas paslaugas“, – tikina p. Maračkinaitė.

Pramogos visą parą
Naktinis klubas „Honolulu“ – tai „Klaipėdos“ viešbutyje veikiančio havajietiško stiliaus „Honolulu“ klubo atitikmuo. Palangoje atidaromame naktiniame klube įrengta 200 vietų, čia taip pat aidės „latino“ stiliaus muzikos ritmai, bus kviečiami įvairūs diskžokėjai, rengiami vakarėliai.

Alaus restorane „Livonia“ liesis įvairių rūšių alus, alaus kokteiliai, prie jų bus tiekiami lietuviški patiekalai, taip pat ir picos. Restoranas turės savojo – „Livonios“ alaus. Pašnekovė pasakoja, kad restorano pavadinimas siejamas su alaus ir Klaipėdos krašto istorija, kai čia atkeliavus Livonijos ordinui ir pasistačius pilį dvariškiams alų tiekdavo vienuoliai. Restorano padavėjai taip pat vilkės panašią į vienuolių aprangą. Šis 300 vietų restoranas su lauko terasa nuo birželio dirbs „Palangos ritmu“ – ištisą parą.

Baras-restoranas „Vivalavita“ įrengtas „Martini“ stiliumi – juoda, balta, raudona spalvomis, čia gros lengva džiazo muzika, bus tiekiama apie 40 pavadinimų naujų ir „neatsibodusių“ kokteilių. „Šio restorano akcentas – netradicinis meniu. Virėjai gamina patiekalus iš krokodilienos, stručių. Išmoningai ruošiami ir desertai“, – apie naują 100 vietų restoraną pasakoja p. Maračkinaitė.

Šis pramogų centras dirbs ir ne sezono metu.

Gabrielė Vasiliauskaitė
„Verslo žinios“, 2006 05 19
Kavinės archyvo nuotraukos
Skaityti kitus „Verslo žinių“ straipsnius>>