Naujienos

Kulinariniai užsiėmimai Meze restorane „Jokių receptų“
Sausio 18 d. 19 val. Meze restorano komanda kviečia į kulinarinius kursus su virtuvės šefu Christos Georgogiannopoulos. Kursų metu bus gaminama iš Jūsų mėgstamiausių ingredientų, kuriuos patys galėsite įvardinti prieš kursus. Išmoksite naujų, dar neatrastų būdų kur juos panaudoti, kokie prieskoniai tinka, ką kasdien galima iš jų pagaminti. Tai pat bus gaminami 3 skirtingi patiekalai iš Jūsų pasirinktų produktų, ir, žinoma, skanėstų degustacija užsiėmimų pabaigoje.

Kursų metu vaišinsitės užkandžiais, kava, Turkiška arbata arba taure vyno. Kiekvienas dalyvis NEMOKAMAI gaus madingą prijuostę ir pažymėjimą apie išklausytą kursą.

Užsiėmimų vieta - Ogmios miestas, Verkių g. 29, Šeimos aikštė 2, „Meze restoranas“. Pamokėlių trukmė 2 val. Kursai vyksta anglų kalba su daliniu vertimu į lietuvių kalbą. Visi dalyviai gaus pažymėjimus apie išklausytą kursą.  Dalyviai turi būti pilnamečiai.

Vietų skaičius ribotas, tad paskubėkite ir registruokitės jau dabar.

Platesnė informacija tel nr. +37068739610 arba info@eastanbul.lt
Kaina 1 asmeniui 45 EUR.  Jeigu ateisite dviese 76 EUR (sutaupote 14 EUR).

Rekvizitai apmokėjimui:
UAB „Azijos pasaulis“, Įmonės kodas: 304027948

A/s LT92 7044 0600 0807 3983
Bankas: SEB bankas
Mokėjimo paskirtis: Jokių receptų, dalyvio(-ų) vardas pavardė ir tel.nr.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė
Meze

Meze

Verkių g. 29, šeimos aikštė 2, Ogmios Miestas (Žirmūnai), VILNIUS  (5)
Viduržemio jūros regiono virtuvė restoranų versle tapo visada madinga klasika. Turkijos Graikijos virtuvės, papildydamos viena kitą,...

Daugiau straipsnių šia tema:

Pirmosios Baltijos stintos tiesiai iš jūros jau "Žuvinės" restoranuose Vilniuje ir Palangoje! Pačios skaniausios - be jokių bulvių ir įmantrių garnyrų. Skaniausia keptas stintas valgyti rankomis. Skaityti daugiau
Gera naujiena vilniečiams - nauja vieta vėlyviesiems pusryčiams! Tokiems tikriems, kur galima neskaičiuoti laiko, pabėgti nuo kasdieninio šurmulio, atsipalaiduoti gamtos apsuptyje neišvažiuojant iš miesto. Dar geresnė naujiena - tokius pusryčius galite laimėti sau... Skaityti daugiau
„Kempinski Hotel Cathedral Square“, prabangių viešbučių lyderis Lietuvoje, paskelbė apie naujo generalinio direktoriaus p. Kai Schukowski paskyrimą. Skaityti daugiau
Nusibodo žiemos šalčiai? Norisi karščio, įspūdžių ir kažko ypatingo? Tuomet Jums į Pilialaukio alaus namus - restoraną. Čia startavo žiemos įkvėptas kepsnių meniu, kuriuos galima užsigerti firminiu restorano karštu alumi...O didžioji karščio banga,... Skaityti daugiau
Berlynas garsėja kokybško greito maisto koncepcijomis, o lietuvaičiai dažnai daro 100 km. lanką pro šį miestą vien tik užkasti kokybiškų ir skanių kebabų! Beje, būtent Vokietijoje buvo sugalvota kebabą pateikti lavaše ar pitoje! Šiandien lanką galima sukti į... Skaityti daugiau
Sostinėje pastebimai auga barų ir restoranų skaičius, o tai rodo, kad daugėja žmonių, ieškančių gardaus maisto, gero alaus ar pramogų mieste. Sostinės senamiestyje ir centre įsikūrę patys įvairiausi restoranai – nuo siūlančių tradicinius lietuviškus... Skaityti daugiau
Ar prisimenate kultinį serialą „Draugai“, kur pagrindiniai herojai kasdien susėsdavo savo mėgstamoje kavinėje, kur jauki atmosfera – beveik, kaip namuose? Būtent tokia vieta yra Kaune įsikūręs restoranas-klubas „Migdolas“. Tai gerų draugų ir geros... Skaityti daugiau
Yra laikas ieškoti gurmaniškų atradimų ir yra laikas tiesiog skaniai ir sočiai pavalgyti. Tiesa, dažniausiai tas laikas būna suskaičiuotas minučių tikslumu, todėl Ukmergėje įsikūrusios dvi užeigos „Kolegos“ žada dienos pietus patiekti per 4 minutes. O... Skaityti daugiau
Vertinantys aukšto lygio gurmanišką virtuvę, Palangą ilgą laiką vertino, kaip keistą nesusipratimą, kur gera ilsėtis, bet jei nori tikrai skaniai pavalgyti, pasirinkti nelabai turi iš ko. Ką gi, Palanga, po truputį keičiasi į gerą, atsidaro nauji restoranai,... Skaityti daugiau
Jau devintus metus vilniečiai ir miesto svečiai renka sostinės svetingiausius – viešbutį, restoraną, kavinę, muzikinį klubą, barą, muziejų, galeriją, krautuvėlę, gidą, turizmo agentūrą bei svetingiausius sostinės įstaigų darbuotojus. Šiandien Vilniaus... Skaityti daugiau
Sparčiai populiarėjant sveikam gyvenimo būdui, vienas iš „must“ aplankyti Kauno taškų – “Fruti Juice&Smoothie” sulčių baras! Tai šviežiai spaustos sultys, trinti, žalieji, riešutų pieno kokteiliai, desertai, detoksikacijos programos. Sultys spaudžiamos... Skaityti daugiau
Meksikietiškos virtuvės mylėtojų, entuziastų ir žinovų įkurtas "No forks" labiausiai žinomas dėl savo buritų, taikosi prie vietinio klimato ir į meniu įtraukia autentišką meksikietišką vištienos sriubą 'chicken fajita'. O kad po gerų pietų būtų... Skaityti daugiau
Dviejų Lietuvos pulo čempionų įkurtas biliardo klubas „Entry“, tarp Kauno gyventojų, garsėja ne tik dėl savo pasaulinio lygio biliardo įrangos, bet ir dėl geros virtuvės, pamėgtos net „Žalgirio“ klubo krepšininkų, bei įspūdingos gėrimų kolekcijos,... Skaityti daugiau
Nors Lietuvą įprasta matyti ir pristatyti užsienio svečiams, kaip gero alaus kraštą, tikroji alaus kultūra tik dabar išgyvena savo gražiausią savo augimo laiką.“Gimsta“ profesionalūs alaus someljė, stiprėja mažieji aludariai ir atsidaro rafinuoti alaus... Skaityti daugiau
Kiek žinote pilkos spalvos atspalvių? Skoninga, neįpareigojanti, madinga – pilka spalva geriausiai atskleidžia šalia esančių spalvų gylį ir išraiškingumą. Pilka, Grey restorano interjero spalva, atskleidžia elegantiškų patiekalų sodrumą ir leidžia mėgautis... Skaityti daugiau