Naujienos

Kulinariniai užsiėmimai Meze restorane „Jokių receptų“
Sausio 18 d. 19 val. Meze restorano komanda kviečia į kulinarinius kursus su virtuvės šefu Christos Georgogiannopoulos. Kursų metu bus gaminama iš Jūsų mėgstamiausių ingredientų, kuriuos patys galėsite įvardinti prieš kursus. Išmoksite naujų, dar neatrastų būdų kur juos panaudoti, kokie prieskoniai tinka, ką kasdien galima iš jų pagaminti. Tai pat bus gaminami 3 skirtingi patiekalai iš Jūsų pasirinktų produktų, ir, žinoma, skanėstų degustacija užsiėmimų pabaigoje.

Kursų metu vaišinsitės užkandžiais, kava, Turkiška arbata arba taure vyno. Kiekvienas dalyvis NEMOKAMAI gaus madingą prijuostę ir pažymėjimą apie išklausytą kursą.

Užsiėmimų vieta - Ogmios miestas, Verkių g. 29, Šeimos aikštė 2, „Meze restoranas“. Pamokėlių trukmė 2 val. Kursai vyksta anglų kalba su daliniu vertimu į lietuvių kalbą. Visi dalyviai gaus pažymėjimus apie išklausytą kursą.  Dalyviai turi būti pilnamečiai.

Vietų skaičius ribotas, tad paskubėkite ir registruokitės jau dabar.

Platesnė informacija tel nr. +37068739610 arba info@eastanbul.lt
Kaina 1 asmeniui 45 EUR.  Jeigu ateisite dviese 76 EUR (sutaupote 14 EUR).

Rekvizitai apmokėjimui:
UAB „Azijos pasaulis“, Įmonės kodas: 304027948

A/s LT92 7044 0600 0807 3983
Bankas: SEB bankas
Mokėjimo paskirtis: Jokių receptų, dalyvio(-ų) vardas pavardė ir tel.nr.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė
Meze

Meze

Verkių g. 29, šeimos aikštė 2, Ogmios Miestas (Žirmūnai), VILNIUS  (5)
Viduržemio jūros regiono virtuvė restoranų versle tapo visada madinga klasika. Turkijos Graikijos virtuvės, papildydamos viena kitą,...

Daugiau straipsnių šia tema:

Vasario 23 d. „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje Vilniuje Jūsų laukia išskirtinė Maxime Trijol konjako vakarienė. Išbandykite prabangius Maxime Trijol konjakus ir mėgaukitės specialiu vyriausiojo šefo Javier Lopez sukurtu meniu. Vakarienės metu... Skaityti daugiau
Visi kavos mėgėjai, maloniai kviečiami į kavos degustaciją. Visi norintys ne tik galės išbandyti savo skonio receptorius, bet ir sudalyvauti kavos ruošimo pamokoje, kur išmoksite pasiruošti kavą kaip tikri profesionalai, sužinosite daug įdomių faktų apie kavą.... Skaityti daugiau
Restoranas „Esse“ ir žurnalistai Jurga ir Paulius Jurkevičiai (Roma) kovo 7 d. kviečia į degustacinę vakarienę - „Artišokai ir Viduržemio Jūros Gėrybės“. Degustacijos metu ragausite: 2016 metų derliaus alyvuogių aliejų, gurmaniškus artišokų patiekalus... Skaityti daugiau
Balandžio 22-23 d. Druskininkuose vyks jau antrasis Lietuvoje tarptautinis plovo virimo čempionatas į kurį kviečiami dalyvauti visi, kam plovas - ne tik ryžių patiekalas, tiek gero maisto mėgėjai, teik profesionalūs šefai. Čempionato metu plovą virs ne tik... Skaityti daugiau
„Kai jie pakilo į dangų ir Jis paprašė už Jo tekėti, Ji nedvejodama atsakė TAIP!”. Kovo 17 dieną, Vilos „Dubgiris“ bei renginių organizatorių „Pramogų Diva“ ir „Trys Karaliai organizuojama – Žemaitijos Vestuvių (ir ne tik) paroda – mugė! Jauki... Skaityti daugiau
Kas sugalvojo, kad Meilės dienos negalima švęsti pavyzdžiui Vasario 17-18 d.? Penktadienį, po darbų, su savo mylimiausiais žmonėmis lėkti prie jūros - pripažinkite tai, ko gero, geriausias pasirinkimas. Šiemet atsidaręs, bet jau tapęs vienu populiariausių,... Skaityti daugiau
Vilniuje įsikūrusi "Alaus studija" apipinta ir legendomis, ir gandais, ir apkalbomis... Truputį atitrauksime miglos šydą ir įvesime šiek tiek aiškumo, nes tai viena iš nedaugelio teisingų Vilniaus vietų, kur mažai kas keičiasi arba visai nesikeičia! Skaityti daugiau
Likus 2 dienoms iki užgavėnių, sostinės Meze restoranas kvies pasisemti įkvėpimo, kulinariniuose kursuose, kad blynų šventė būtų dar sotesnė ir skanesnė. Užsiėmimų metu gaminsite 2 tipų blynus ir 3 pasakiškai skanius įdarus. Šį kartą kviečiami... Skaityti daugiau
Ar kada galvojote, kiek kainuoja gera vakarienė namuose? Receptų paieška, kelionė į kelias parduotuves, kad gauti viską, ko reikia patiekalui, nepraktiški pirkiniai, kai reikia tik „žiupsnelio“...O dabar įsivaizduokite, kad grįžus į namus, jau viskas būtų... Skaityti daugiau
Sostinės senamiesčio širdyje įsikūrę šampano ir austrių namai "Epernay" dvelkia tikra Prancūzijos regiono "Champagne" dvasia. Nuo išskirtinio įrengimo ir subtilių interjero detalių iki kruopščiai apgalvotų Prancūzijos simbolių - pasijusite lyg įžengę į... Skaityti daugiau
Kas sakė, kad žiemą prie jūros nėra ką veikti? Tai geriausias laikas ramiai ir jaukiai pasilepinti. Visą vasario mėnesį Palangos viešbutyje "Vanagupė" nuolaidos SPA ir grožio procedūroms. Skaityti daugiau
Didelių porcijų ir persivalgymo erą ilgam pakeitė sveikos mitybos ir individualių dietų laikas. Maisto vertės supratimas auga kasdien, o mokėti už „bet ką“ nebesinori vis didesniam ratui žmonių. Švaraus, subalansuoto ir patikimo maisto ieškotojams atsiveria... Skaityti daugiau
Vakar Vilniaus senamiestyje Rūdninkų gatvėje duris atvėrė atsinaujinęs restoranas „Vegan RawHouse“. Vienintelis Lietuvoje 100% žaliavalgiškas restoranas atsinaujino ir pakeitė pavadinimą (iki šiol vadinosi „Raw 42“). Restorano patiekalai atitinka... Skaityti daugiau
„Bernelių užeiga“ nuo seno džiugina savo lankytojus tradiciniais lietuviškos virtuvės patiekalais bei gilia senove ir tautine dvasia alsuojančia aplinka, kuri Lietuvos svečiams ir turistams kelia susižavėjimą, o lietuviams pasididžiavimą savo kultūra.... Skaityti daugiau
„Brandevino“ - dienos pietų restoranas, kasdien pasirengęs skaniai pamaitinti verslo centro, kuriame yra įsikūręs, bei aplinkinių biurų bei įstaigų darbuotojus. Tačiau su šypsena laukiami ir važiuojantys pro šalį bei norintys skaniai, greitai ir nebrangiai... Skaityti daugiau