Kai norisi "Kažko Tokio"

2017-02-02
Kai norisi "Kažko Tokio"

200 šampano rūšių, kas dieną iki 6-ių rūšių šviežių austrių bei išskirtinis mūsų "Epernay" virtuvės šefo Šarūno Lietuvininko paruoštas prancūziškos virtuvės meniu, kuriame rasite tokių patiekalų kaip: prancūziškas daržovių troškinys, kepta anties filė su traškia odele, jautiena troškinta raudoname vyne, midijos troškintos baltame vyne ir grietinėlėje bei daugelį kitų, Jūsų skonių receptorius pažadinančių patiekalų.

Taip pat, restorano lankytojai čia gali pasimėgauti ir nepakartojamais desertais: dekonstruotu sūrio pyragu, keptu šokoladiniu pyragaičiu bei paties virtuvės šefo gaminamais "Epernay" ledais su anakardžių riešutais.

Svarbu tai, kad "Epernay" atsakingai stebi aptaravimo rinką Lietuvoje ir savo klientams siūlo tikrai patrauklias ir prieinamas kainas.

Norintiems laiką leisti autentiškoje ir atskiroje aplinkoje, puikiai tinka "Epernay Lounge" patalpos, kurios įkurtos restorano rūsyje. Atskiras baras, jaukios erdvės su mikštais sėdimais baldais, o tikri gurmanai galės pasimėgauti cigaro dūmu, tam skirtoje patalpoje.

Apsilankyk Prancūzijoje Vilniaus senamiestyje!

epernayfasadas

Pasiūlyk restoraną