Naujienos

Kad artėjančios šventės būtų saldžios...
Gabalinis cukrus artėjančias šventes jūsų restorano lankytojui padarys ne tik saldesnes, bet ir įdomesnes.

Artėja šventės... Vis dažniau jūsų restorano lankytojai galvoja apie šv. Kalėdų ar Naujametinį vakarą, susitikimus su draugais, kolegomis. Šios šventės asocijuojasi su šiluma, jaukumu, naujo stebuklo laukimu...

Suviliokite lankytojus savo išskirtinumu. Svečiams bus žymiai patogiau, jei ant šventinio stalo, šalia arbatos ar kavos puodelio, patieksite gabalinį cukrų, sužavėsiantį ne tik skoniu, bet ir savo išvaizda. Pakeiskite pilstomas cukrines ir birų cukrų į gabalinį cukranendrių cukrų, garantuojantį ne tik patogumą, bet ir išskirtinumą, kurio lankytojai netruks pastebėti bei įvertinti.

Naudojant gabalinį cukrų patartina žinoti tam tikras etiketo taisykles, kurios padės dar labiau išryškinti šio puikaus produkto gerąsias savybes:

Gabalinį cukrų patiekite su specialiomis žnyplelėmis, tačiau ne bėda, jei jų neturite, nes etiketo taisyklės leidžia lankytojui gabalinį cukrų imti pirštais. Cukrinė ant šventinio stalo atrodys itin stilingai, jei joje sumaišysite baltojo ir rudojo cukraus gabalėlius. Sidabrines cukrines naudokite formaliems susitikimams. Intymiems ir šeimyniniams susitikimams jaukumo suteiks balto porceliano cukrinės. Tuo tarpu nerūdijančio plieno cukrinės suteikia tam tikrą šaltumo įspūdį. Arbatos skonis ir aromatas atsiskleis geriau, jei pirmiausia į puodelį savo svečiui patarsite įdėti cukraus ir tik tada įpilti arbatos.

Dar keletas cukraus naudojimo subtilybių:

Šventiškai dekoruokite stiklines – jų kraštus pamirkykite citrinų sultyse ir panardinkite jas į smulkų cukrų. Bus ne tik puošniau – sultys ir gaivinamieji gėrimai taps skanesni. Kepinių dekoracijoms pagal skonį rinkitės baltąjį, rudąjį arba karamelinį cukrų. Vakarėlyje su draugais jūsų svečiai tekilą gerti gali ne tik užsikąsdami citrina su druska. Pasiūlykite jiems apelsino riekelių bei su cinamonu sumaišyto cukraus.


Gabalinis cukrus artėjančias šventes jūsų restorano lankytojui padarys ne tik saldesnes, bet ir įdomesnes.
Daugiau apie cukrų rasite įmonės „Danisco Sugar“ interneto svetainėje >>

„Restoranų verslo“ Nr. 6/2005 informacija

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

Besirenkant įvairiausių atspalvių, ilgių, audinių užuolaidas bei jų aksesuarus užtrukę ilgiau atsipūsti galėsite kavinėje... Skaityti daugiau
Nebrangus, skanus, išskirtinis – dažniausiai kavinėse tenka rinktis tik du iš šių „ingredientų“. Mėgstantys ieškoti ir atrasti naujus skonius turėtų įsidėmėti rytietiškais aromatais ir skoniais alsuojantį pavadinimą „Ibrahim“. Skaityti daugiau
Senamiesčio širdyje, restorano „La Pergola“ sode („Grotthuss Hotel“), jau veikia lauko terasa. Skaityti daugiau
Tango tai būtybė su keturiomis kojomis ir dvejomis plakančiomis širdimis - meilė, aistra, dviejų sielų ir kūnų dialogas. Ar gali būti geresnė dovana žmogui, kurį mylite nei Tango šokių pamokos? El tango te espera, kaip sakė vienas žymiausių Argentinos Tango... Skaityti daugiau
Vilniuje į šiaurę nuo miesto centro, Fabijoniškių mikrorajone, Ateities 21, nuo 1996 metų yra įsikūrusi kavinė „Fabai“, kviečianti papietauti, stebėti, kaip kepami kepsniai ar šašlykai, pažaisti biliardą bei šiltuoju sezonu pasimėgauti eglaičių pavėsy... Skaityti daugiau
Kieno sąskaita palaikomas malonus burnos kvapas ir akinantis baltumas? Atrodo kartais pamirštame, jog pagrindinis turtas ne Holivudo baltumo, o sveiki dantys. Mao Dzedungas, kaip ir kiti kinai, atsisakydavo valytis dantis, skalaudamas juos arbata ir nuolat kramtydamas... Skaityti daugiau
Sostinėje pradėjo veikti pirmoji šalyje socialinė parduotuvė, kur už simbolinį mokestį galima įsigyti dar tinkamų vartoti maisto produktų. Skaityti daugiau
Geriausiai valgo sveikas, guvus, šiek tiek pavargęs vaikas. Mieguistas ar apatiškas vaikas net ir praalkęs valgo prasčiau... Jei vaiką sudominsite, kad jis pats pasigamintų sau tokį maistą, kurį jis mėgsta - tai taps visai įdomiu nuotykiu ne tik jam, bet ir tėvams! Skaityti daugiau
„Mums, siekiantiems didesnės Europos Sąjungos (ES) maisto saugos, šis įvykis be galo svarbus – priimti du reglamentai dėl maisto priedų, kurie bus itin naudingi vartotojams ir pramonei, nes bus lengviau gauti tikslią informaciją apie leidžiamus naudoti maisto... Skaityti daugiau
Sostinės Kalvarijų turgaus prekeiviai su nerimu laukia žadamos rekonstrukcijos. Bijoma prarasti darbo vietą ir klientus. Skaityti daugiau
Nuotykių verslo lyderė Lietuvoje bendrovė „UNO Parks“ antruosius savo veiklos metus baigia, skaičiuodama išaugusį teikiamų paslaugų spektrą ir jomis besinaudojančių lankytojų srautą. Du nuotykių parkus – Druskininkų „ONE nuotykių parką“ ir Vilniaus... Skaityti daugiau
Vilniaus penkių žvaigždučių viešbutis „Ramada“, priklausantis didžiausiam pasaulyje amerikietiškam viešbučių tinklui, atidaro klasikinės virtuvės restoraną „California Gourmet“. Terminu gourmet pasakoma ne tik restorano klasė, bet ir atspindima pati... Skaityti daugiau
Obuolių, šokoladinis, agrastų, pieninis migdolų kisielius... 1854 m. išleistas patiekalų žinynas „Lietuvos virėja“ daugeliu tapo kulinarijos enciklopedija, kurios receptus negalintieji nusipirkti stengdavosi bent persirašyti. Skaityti daugiau
Daugelis netoliese dirbančių dažnai čia pietauja – siūloma net keletas dienos pietų variantų, kurie vyksta nuo 11 iki 15 valandos. Skaityti daugiau
Kasdien nauji patiekalai. Dienos pietūs darbo dienomis nuo 11 iki 14 val. Skaityti daugiau