Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Jau pabodo senasis meniu, neturite idėjų vasaros banketų sezonui?

2007-05-24
Paskelbk savo straipsnį

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia į susirinkimą-prezentaciją , kuri vyks 2007 m. gegužės 27 d. (sekmadienį) 11 val. Vilniuje, Mykolo Romerio universitete, Ateities g. 20.

Siūlysime stebėti:

kaip daugkartinė Lietuvos ir tarptautinių virėjų konkursų nugalėtoja ir prizininkė, restorano „Medininkai“ šefė Aldona Gečienė gamins patiekalą iš kompanijos „Grapupeliai” pateikto paršelio; viešbučio „Conti“ šefė Halina Višnevskaja atskleis banketinio žuvies patiekalo, tarptautiniame Maskvos Kremliaus kulinarinės taurės čempionate pelniusio sidabro medalį, gamybos paslaptį; „ Neringos restorano“ vyriausioji virėja Sabina Šturo pasidalins patirtimi, kokį banketinį paukštienos patiekalą ji pasiūlytų išskirtiniam klientui šią vasarą; „ Naujasis Vilnius“ konditerės pasiūlys torto receptą, kurį nesudėtinga pagaminti net ir neturint restorane konditerinio cecho. Daugybę idėjų vasaros banketams ir furšetams pasiūlys „Bonduelle“ konsultantas Tomasz Szymanski, restorano „Obuolio respublika“ šefas Ruslan Bolgov, „Boulingo klubas“ virtuvės vadovė Lina Grafaitė, „Helios restoranas“ šefė Honorata Lyndo ir konditerinio cecho „Beatričės saldumynai“ gamybos vadovė Rūta Šiušienė.

Prezentacijoje bus pristatomos šios kompanijos ir produktai:
„Eurokornus“, „Bonduelle“, „Reaton“, „Santa Maria“, „Danisco sugar“, „Ėriukas“, „Nematekas“, Ričardo Reikerto stručių ferma, „Dasita“, „Farm Frites“, „Nestle“, „Sangaida“, „Neo“, „Eurobentom“, „Kemitek“, „Brita“.

Dalyvavimo susirinkime-prezentacijoje kaina vienam asmeniui – 30 Lt.
LRVVKA nariams – nemokamai.

Norin tiems dalyvauti informacija ir registracija tel. (8-5) 272 31 71, 8 616 85955 arba el. paštu Zydrune@lrvvk.lt

LRVVKA ir Meniu.lt informacija