Gruziniška puota Jūsų šventei

2016-04-19
Gruziniška puota Jūsų šventei

Gruzinų virtuvė negali apsieiti be: chinkali, chačapuri, kukurūzinio viščiuko Tabaka, čašušuli, tolma ir žinoma įvairių rūšių šašlykų. Visus šiuos patiekalus pagal autentiškus receptus Tbilisi restorane ruošia virtuvės šefas gruzinas. Kai kurių lankytojų vertinimu „virtuvėje šefas kuria tikrus stebuklus, kurių paragauti turėtų užsukti kiekvienas“.

Autentiškas, gruziniškas Tbilisi restorane ne tik meniu ir virtuvės šefas. Aplinka, bei atmosfera, kuriama ne tik interjero detalių ir šilto aptarnavimo, priimant lankytojus, kaip svečius, bet ir unikalios muzikos. Šeštadieniais restorane vyksta gyvos gruziniškos muzikos vakarai, skamba romantiškos gruzinų baladės. Autentiška, gyva muzika gali skambėti ir per Jūsų šventes ir pobūvius.

Gruziniška virtuvė, ko gero, pats geriausias pasirinkimas pobūviui, kadangi stalas visada bus gausus, o geras gruziniškas vynas bus proga pasakyti dar ir dar vieną tostą. Restorano pagrindinėje salėje vienu metu švęsti gali apie 40, o banketinėje salėje iki 25 žmonių. Tuo tarpu furšetų metu be vargo tilps ir 80 žmonių. Pakvėpuoti grynų oru, ar padaryti pertraukėlę šventės metu galima restorane įrengtoje lauko terasoje.