Naujienos

Geriausias virtuvės šefas? Tai TU!
Ar kada galvojote, kiek kainuoja gera vakarienė namuose? Receptų paieška, kelionė į kelias parduotuves, kad gauti viską, ko reikia patiekalui, nepraktiški pirkiniai, kai reikia tik „žiupsnelio“...O dabar įsivaizduokite, kad grįžus į namus, jau viskas būtų suruošta smagiam gaminimo procesui - pasaulio virtuvės ingredientai, lengvi, bet gurmaniški receptai ir finale - skani vakarienė?! „YouChef“ komanda pasirūpina lakstymu po parduotuves, įdomių receptų paieška ir suderina su Jumis laiką, kada norite gauti ir pradėti Jūsų lengvą, bet smagų, sotų ir skanų kulinarinį nuotykį.

Tai pakeis Jūsų požiūrį į maistą išsinešimui ir pranoks Jūsų skonio lūkesčius, nes maistas išsinešimui, palyginus, yra brangesnis ir nebe toks šviežias! Be to – kaskart vis skirtingas, bet nesudėtingai paruošiamas dienos/vakaro meniu suteiks Jums smagius patyrimus bei atradimus, o taip pat atitiks pagrindinius sveikos mitybos principus – maisto įvairovė kasdien.

Išbandykite šį, Lietuvoje dar gana naują, tačiau pasaulyje jau įprastą gamybos būdą, nes jis turi keletą svarių pranašumų:

  • Tikslus maisto kiekis ir porcijų dydis (nėra maisto paruošimo atliekų ar maisto bei produktų perviršiaus, kurį reikėtų saugoti ar prarasti) – akivaizdus Jūsų pinigų taupymas.
  • Paprasti „žingsnis po žingsnio“ receptai-kortelės, kurie itin paprastai padės Jums pasigaminti restoraninio lygio patiekalus (iliustruotos ir patrauklios kortelės lengvai išmokys gaminti maistą net neįgudusius virtuvėje)
  • Nereikia gaišti laiko, nervų ir pinigų parduotuvėse, nereikia jaudintis ar galvoti, ką pagaminti, nemokamas produktų pristatymas kiekvieną savaitę.
  • Nauji receptai ir švieži produktai kiekvieną savaitę.
  • Specialūs pasiūlymai vegetarams.
  • Pasiruošimas ir pagaminimas paprastai užtruks apie pusvalandį (paskaičiuokite, kiek prarandate kasdien apsipirkdami parduotuvėse!)

Meniu keičiamas kiekvieną savaitę, tad kaskart Jūsų lauks 9 skirtingi tikro virtuvės šefo skirtingi patiekalai ir maistas netaps nuobodus. Pasirinkime yra žuvies, mėsos patiekalai, sriubos, vegetariškas maistas ir net vakarienės be gluteno. Sveiko maisto mėgėjams galima rinktis iš 5 skirtingų smučių rinkinių, kurie paruošti 2 arba 4 asmenims ir kurie gali būti pristatomi ryte – tikras sveiko, rytinio energijos, starto užtaisas ir jokių atliekų (tik tai, ką turite sudėti į smulkintuvą ir suplakti)!
Pagrindiniai rinkiniai sudaro 3 skirtingas dėžutes: Klasikinė dėžutė (kasdieniai patiekalai vakarienei ar pietums), Smučių rinkiniai (rytiniai energijos užtaisai) ir Vakarėlių/pobūvių rinkiniai (skirtingi rinkiniai šeimos, draugų ar bendradarbių susibūrimui bei šventėms).
youchefsmuciai

Pobūviams
YouChef yra paruošę specialius rinkinius vakarėliams, kurie bus pristatyti suderintu laiku. Jei žinote, ką norėsite gaminti vakarėlio metu – tiesiog užsakykite reikiamą produktų „krepšelį“. Tokie rinkiniai gali būti sukomplektuojami, kad galėtumėte pagaminti ir patiekti ant didelių bendrų padėklų ar lėkščių arba paruošti nedideles užkandėles (tapas ar canape stiliaus užkandas).
YouChef - puiki receptų ir ingredientų pristatymo į namus paslauga ir šviežesnis bei sveikesnis pasirinkimas. Tvirti ryšiai su patikimais žaliavų bei produktų tiekėjais bei rūpestingai sudaromi meniu užtikrina šviežiausią sezoninę produkciją, kuri atrenkama, supakuojama ir pristatoma Jums kelių valandų bėgyje!

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė
youchef.lt (pasirink receptą ir patvirtinti užsakymą)

youchef.lt (pasirink receptą ir patvirtinti užsakymą)

S. Konarskio g. 21, VILNIUS  (0)
  Pradėk gaminti su YouChef! Kiekvieną savaitę naujas meniu! Paruošiami ingredientai ir lengvi receptai! Pristatysime Jums į namus...

Daugiau straipsnių šia tema:

Restoranas „Esse“ ir žurnalistai Jurga ir Paulius Jurkevičiai (Roma) kovo 7 d. kviečia į degustacinę vakarienę - „Artišokai ir Viduržemio Jūros Gėrybės“. Degustacijos metu ragausite: 2016 metų derliaus alyvuogių aliejų, gurmaniškus artišokų patiekalus... Skaityti daugiau
Balandžio 22-23 d. Druskininkuose vyks jau antrasis Lietuvoje tarptautinis plovo virimo čempionatas į kurį kviečiami dalyvauti visi, kam plovas - ne tik ryžių patiekalas, tiek gero maisto mėgėjai, teik profesionalūs šefai. Čempionato metu plovą virs ne tik... Skaityti daugiau
Kas sugalvojo, kad Meilės dienos negalima švęsti pavyzdžiui Vasario 17-18 d.? Penktadienį, po darbų, su savo mylimiausiais žmonėmis lėkti prie jūros - pripažinkite tai, ko gero, geriausias pasirinkimas. Šiemet atsidaręs, bet jau tapęs vienu populiariausių,... Skaityti daugiau
Vilniuje įsikūrusi "Alaus studija" apipinta ir legendomis, ir gandais, ir apkalbomis... Truputį atitrauksime miglos šydą ir įvesime šiek tiek aiškumo, nes tai viena iš nedaugelio teisingų Vilniaus vietų, kur mažai kas keičiasi arba visai nesikeičia! Skaityti daugiau
Likus 2 dienoms iki užgavėnių, sostinės Meze restoranas kvies pasisemti įkvėpimo, kulinariniuose kursuose, kad blynų šventė būtų dar sotesnė ir skanesnė. Užsiėmimų metu gaminsite 2 tipų blynus ir 3 pasakiškai skanius įdarus. Šį kartą kviečiami... Skaityti daugiau
Sostinės senamiesčio širdyje įsikūrę šampano ir austrių namai "Epernay" dvelkia tikra Prancūzijos regiono "Champagne" dvasia. Nuo išskirtinio įrengimo ir subtilių interjero detalių iki kruopščiai apgalvotų Prancūzijos simbolių - pasijusite lyg įžengę į... Skaityti daugiau
Kas sakė, kad žiemą prie jūros nėra ką veikti? Tai geriausias laikas ramiai ir jaukiai pasilepinti. Visą vasario mėnesį Palangos viešbutyje "Vanagupė" nuolaidos SPA ir grožio procedūroms. Skaityti daugiau
Didelių porcijų ir persivalgymo erą ilgam pakeitė sveikos mitybos ir individualių dietų laikas. Maisto vertės supratimas auga kasdien, o mokėti už „bet ką“ nebesinori vis didesniam ratui žmonių. Švaraus, subalansuoto ir patikimo maisto ieškotojams atsiveria... Skaityti daugiau
Vakar Vilniaus senamiestyje Rūdninkų gatvėje duris atvėrė atsinaujinęs restoranas „Vegan RawHouse“. Vienintelis Lietuvoje 100% žaliavalgiškas restoranas atsinaujino ir pakeitė pavadinimą (iki šiol vadinosi „Raw 42“). Restorano patiekalai atitinka... Skaityti daugiau
„Bernelių užeiga“ nuo seno džiugina savo lankytojus tradiciniais lietuviškos virtuvės patiekalais bei gilia senove ir tautine dvasia alsuojančia aplinka, kuri Lietuvos svečiams ir turistams kelia susižavėjimą, o lietuviams pasididžiavimą savo kultūra.... Skaityti daugiau
„Brandevino“ - dienos pietų restoranas, kasdien pasirengęs skaniai pamaitinti verslo centro, kuriame yra įsikūręs, bei aplinkinių biurų bei įstaigų darbuotojus. Tačiau su šypsena laukiami ir važiuojantys pro šalį bei norintys skaniai, greitai ir nebrangiai... Skaityti daugiau
Egzistuoja nemažai istorijų, bylojančių iš kur galėjo kilti buritos pavadinimas. Viena populiariausių versijų teigia, kad žmogus vardu Juan Mendez vertėsi pardavinėdamas maistą. Maisto temperatūrą palaikydavo susukęs jį į tortiliją. Prie ko čia buritos? Juan... Skaityti daugiau
Jei vertinate kokybišką maistą, gaminamą ir patiekiamą pagal naujausias gastronomines tendencijas, ko gero girdėjote puikiąją, geriausių Lietuvos šefų nacionalinę rinktinę iš pasaulinių kulinarijos čempionatų vežančią į Lietuvą visų spalvų medalius?... Skaityti daugiau
Pirmosios Baltijos stintos tiesiai iš jūros jau "Žuvinės" restoranuose Vilniuje ir Palangoje! Pačios skaniausios - be jokių bulvių ir įmantrių garnyrų. Skaniausia keptas stintas valgyti rankomis. Skaityti daugiau
Gera naujiena vilniečiams - nauja vieta vėlyviesiems pusryčiams! Tokiems tikriems, kur galima neskaičiuoti laiko, pabėgti nuo kasdieninio šurmulio, atsipalaiduoti gamtos apsuptyje neišvažiuojant iš miesto. Dar geresnė naujiena - tokius pusryčius galite laimėti sau... Skaityti daugiau